Válassza ki az Önnek
megfelelő szolgáltatásunkat

Első anyajegyszűrés

Teljes körű melanoma- és bőrrákszűrés, részletes bőrtérképpel

45.000Ft

Anyajegy kontroll szűrés

Teljes körű melanoma- és bőrrákszűrés, részletes bőrtérképpel, összehasonlító elemzéssel

37.000-80.000Ft

Gyermek anyajegyszűrés

Teljes körű anyajegy- és bőrrákszűrés, részletes bőrtérképpel és kontroll szűrés esetén összehasonlító elemzéssel

32.000Ft

Ellenőrző vizsgálat

A leletben megfigyelésre javasolt anyajegyek vizsgálata kontroll időn belül (maximum 3 db anyajegy)

32.000Ft

További szolgáltatásaink

Elsőbbség

Elsőbbségi lelet felárral – részletes szűrési eredmény 8 munkanapon belül

8.000Ft

Kiegészítő fotó

Abban az esetben, ha a páciens nem jelezte előre hajas fejbőrön vagy intim területen lévő anyajegyét, a vizsgálat után a páciens utólagos kérésére, a szűrést követő maximum 5 munkanapon belül.

5.000Ft/anyajegy

Összehasonlító fotó

A páciens külön kérésére szakorvosaink megkeresik az adott anyajegy aktuális és egy korábbi szűrésen készült felvételét.

8.000Ft/anyajegy

Egyéb fotó

Az alapszolgáltatáson túl, amely teljes körű és részletes leletet ad, a páciens külön kérésére orvosaink megkeresik egy anyajegynek a beazonosítását segítő felvételét.

2.000Ft/anyajegy

Fontos tudni

Anyajegy szűrés ár témakörben bármilyen további kérdés merülne fel, kérjük, hívja telefonközpontunkat munkanapokon 9-15 óra között, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére: +36 (70) 337-3333.

Amennyiben a szűrővizsgálat során kimetszést javasolunk, mellékelünk beazonosítást segítő képet a leletben felár nélkül. Egyéb anyajegyről kép küldése külön szolgáltatásként vehető igénybe. Felhívjuk figyelmüket, hogy a képküldési szolgáltatásunk díja nem a kép árát tartalmazza, hanem a képek kikeresésének és az anyajegyek beazonosításának szakorvosi és adminisztrációs költségét.

Anyajegy szűrés árai bruttó árak, magyar ellátás esetén érvényesek 2023. január 16-tól.

A vizsgálat díját készpénzzel, bankkártyával vagy egészségpénztári kártyával is fizetheti. A teljes összeget egyféle módon egyenlítheti ki (tehát kombinált pl. készpénzes+bankkártyás fizetésre nincs lehetőség). A szűrések árai egészségpénztári tagság terhére elszámolhatók. Amennyiben készpénzzel szeretne fizetni, kérjük, hogy lehetőség szerint a pontos összeggel érkezzen.

A szűrővizsgálat díjai egészségpénztári tagság terhére elszámolhatók.

Szerződött egészségpénztárak: Allianz Egészségpénztár, Generali Egészség-és Önsegélyező Pénztár, MKB Egészségpénztár, OTP Egészségpénztár, Patika Egészségpénztár, Prémium Egészségpénztár, Új Pillér Egészségpénztár, Vasutas Egészségpénztár, Vitamin Egészségpénztár