Időpont foglalás egyszerűen

Kérjük bejelentkezéskor az alábbiakat vegye figyelembe:  
  • Amennyiben többen érkeznének egymás után vizsgálatra, kérjük, hogy mindenki saját nevére foglaljon szűrési időpontot.
  • Kontroll szűrés esetén kérjük, hogy anyajegy számának megfelelő szűrés típust válasszon (egy, dupla vagy tripla időpont). Így dupla vagy tripla időpontfoglalás esetén a rendszer automatikusan lefoglalja az időpontokat. Erről legutóbbi szűrési eredményében olvashat. Amennyiben nem talál róla információt, úgy kérjük 1 időpontot válasszon.
  • Időpontfoglaláshoz szükséges a TAJ száma, kérjük készítse elő, amennyiben nem rendelkezik TAJ számmal külföldi úti okmányának számával tudja véglegesíteni a foglalást.
  • Amennyiben kiskorú gyermeke szülői kíséret nélkül érkezne a vizsgálatra, akkor kérjük, hogy törvényes képviselőként a megfelelő nyilatkozatot előre töltse ki, és azt a kiskorú hozza magával a szűrővizsgálatra. A szűrést ennek hiányában sajnos nem tudjuk elvégezni. A nyilatkozatok ide kattintva érhetőek el.
  • Amennyiben általános bőrgyógyászati szakrendelésre szeretne időpontot foglalni kérjük, látogasson el az alábbi oldalra. Felhívjuk figyelmét, hogy általános bőrgyógyászati szakrendelésünkön nem végzünk professzionális, fotódokumentált és összehasonlító anyajegy-vizsgálatot!

Korcsoport kiválasztása

Szűrés típus kiválasztása

Szűrési helyszín kiválasztása