Szakorvos kollégát keresünk
szűréshez és kiértékeléshez

Szűrési és kiértékelői kapacitásunk bővítéséhez olyan orvospartnereket keresünk, akik szakmai kihívásként elkötelezettek a melanoma szűrésben.

Egyedülálló szűrési módszerünknek és 17 év szűrési tapasztalatunknak köszönhetően a MelanomaMobil® szakmai csapatában további elméleti, valamint naprakész gyakorlati tudásra tehet szert, és akár nagyon korai melanomák kiszűrésével motiváló, sikeres prevenciós munkát végezhet.

A szűréshez és a kiértékelési munka elvégzéséhez szükséges valamennyi felszerelést, képzést és szoftvert biztosítjuk.

Szűrővizsgálatunk helyszíne a MelanomaMobil® budapesti és győri rendelői.

A kiértékelői munka bárhol és bármilyen napszakban elvégezhető (megfelelő internetkapcsolat szükséges hozzá).

Ha nyitott a dermatoszkópia új generációs megoldásaira, várjuk jelentkezését szakorvosként vagy szakorvos jelöltként is!

Dr. Ujfaludi Adrienn
orvosszakmai vezető
MelanomaMobil

Kedves Kolléga!

Nehéz röviden összefoglalni, mi az amiért jó ebben a szűrési módszerben dolgozni, de azt gondolom amellett, hogy nagy dermatoszkópos gyakorlatra teszünk szert, a módszernek köszönhetően nagyon korai melanomákat tudunk kiszűrni, ezáltal a páciensek gyógyulnak. Eredményeinket látva nagyon motiváló, hogy sikeres prevenciós munkát végzünk.

Sok, évek óta visszatérő páciensünk van, így az összehasonlító elemzés során nagyon érdekes látni azt, hogy milyen módon változnak az anyajegyek, melanomák. Kiértékelés során lehetőségünk van konzultálni, mely nagy segítséget jelent a kihívást jelentő esetekben, valamint az elemzés során sok extra információhoz jutunk látva a korábbi konzultációs kéréseket, eltávolításokat, szövettanokat.

Ezek, amellett, hogy sok hozzáadott értéket és információt adnak a munkánkhoz, nagyon sokat tudunk tanulni is belőle. Egy teljesen más szemléletet kapunk a hagyományos szűréseken megszokotthoz képest, melyet máshol is kamatoztatni tudunk.

Sokszor látjuk azt, hogy a kiszűrt, nagyon korai melanomák, melyeknél elsősorban a változás észlelése miatt javasoltuk a kimetszést nem mutatják a melanomák jeleit, míg sok szabálytalan pigmentált képlet évek alatt nem mutat változást. Érdekes eseteinket rendszeresen megosztjuk a csapatunk tagjaival, így folyamatos szakmai fejlődésre van lehetőség.

 

Mind szűrő, mind kiértékelő orvosként szakmai kihívást, és naprakész gyakorlati tudást jelent a MelanomaMobil szűrési módszerével dolgozni, ezért bátran ajánlom minden kollégának, aki érdeklődik a dermatoszkópia és a prevenciós munka iránt.

Jelentkezés

  • Rendelkezik bőrgyógyász szakvizsgával, illetve dermatoszkópiai szakmai tapasztalattal?
  • Szívesen végezne heti 4 óra szakmailag érdekes szűrési vagy kiértékelői munkát?
  • Szeretne fejleszteni dermatoszkópiai szaktudását a melanoma szűrés területén?
  • Fontos Önnek, hogy ezt a munkát otthonról, nyugodt környezetben rugalmas munkaidő beosztással tudja végezni?
  • Szívesen dolgozna a MelanomaMobil szűrési módszerével?

Amennyiben további részleteket is szeretne megtudni, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot és hamarosan felkeressük Önt.

További információ:

Sárközi Szabina +36-70-452-2411, szabina.sarkozi@melanomamobil.hu