Szabaduljon meg zavaró jóindulatú bőrelváltozásaitól, kíméletesen!  

A fibrómák, angiómák valamint seborrhoeas keratosisok a bőr jóindulatú elváltozásai. Eltávolításuk fájdalommentes, minimális kellemetlenséggel jár és elsősorban esztétikai indokkal történik, vagy olyan elhelyezkedés esetén, amely során folyamatos dörzsölésnek, vagy rendszeres irritációnak vannak kitéve.

Az eltávolítást rádiófrekvenciás készülékkel, melanoma és bőrrákszűrésben is tapasztalt bőrgyógyász szakorvos végzi, amelyet alapos vizsgálat előz meg.

Mi az a fibróma?

A fibróma gyakori, jóindulatú bőrelváltozás. Változó méretű, de jellemzően apró, nyeles vagy lógó növendék. Általában szemhéjon, hónaljban, a nyak területén, a mellek alatt, a térdhajlatban és az ágyéki területen fordul elő. Könnyen és nyom nélkül eltávolítható, azonban az arra hajlamos személyeknél idővel újra kialakulhat. Terhesség alatt, hormonális változás következtében, szénhidrát-anyagcsere problémák, például inzulinrezisztencia vagy cukorbetegség esetén, változókorban lévő hölgyeknél és idősebb korban előfordulása gyakoribb.

Mi az a seborrhoeas keratosis?

A seborrhoeas keratosis (másnéven időskori növendék) gyakori, jóindulatú, nem fertőző, megvastagodott, kiemelkedő bőrképlet, amelynek megjelenése általában 40-50 éves kor felett jellemző. Testszerte bárhol, de leggyakrabban a törzsön, fejbőrön és az arcon fordulhat elő. Gyulladásra hajlamos, ezért az eltávolítása nem csak esztétikai indokkal, hanem olyan területekről is javasolt, ahol dörzsölésnek, irritációnak van kitéve. Terhesség és szoptatás során gyakrabban és nagyobb számban jelenhet meg, azonban általában idősebb korban alakul ki.

A seborrhoeas keratosist csak dermatoszkópos vizsgálattal lehet megkülönböztetni az egyéb rosszindulatú elváltozásoktól.

Hogyan történik az eltávolítás?

Alapos vizsgálatot és a konzultációt követően, fertőtlenítés után az elváltozás nagyságától függően a kisebb képleteket érzéstelenítés nélkül, a nagyobbakat helyi érzéstelenítésben kezeljük, rádiofrekvenciás készülékkel. Az eltávolítás kíméletes, a bőrképletek számától függően mindössze néhány percet vesz igénybe. A beavatkozás elvégzésére az őszi és téli hónapokat javasoljuk.

Áraink

Fibróma, angioma eltávolítás

1 – 5 db képet: 19.000 Ft

6-10 db képlet: 27.000 Ft

11-15 db képlet: 32.000 Ft

16-20 db képlet: 38.000 Ft

21-25 db képet: 42.000 Ft

Orvosi konzultáció (fibróma eltávolítás): 19.000 Ft

Azon pácienseinknek, akik 1 éven belül részt vettek a MelanomaMobil professzionális melanoma és a bőrrákszűrő vizsgálatán, nem számolunk fel orvosi konzultációs díjat, amennyiben a konzultáció mellett fibróma-eltávolító kezelés is történik, ugyanazon a napon.

Seborrhoeas keratosis eltávolítás

1-10 képlet, maximum 1 cm-es képletek esetén 28.000 Ft

11-20 db képlet, maximum 1 cm-es képletek esetén 42.000 Ft

21-30 db képlet, maximum 1 cm-es képletek esetén 51.000 Ft

3 cm vagy annál nagyobb képletek esetén kezelési terv felállítására van szükség, amelyet orvosi konzultáció előz meg.

Az orvosi konzultáció díja: 19.000 Ft.

Azon pácienseinknek, akik 1 éven belül részt vettek a MelanomaMobil professzionális melanoma és a bőrrákszűrő vizsgálatán, nem számolunk fel orvosi konzultációs díjat, amennyiben a konzultáció mellett eltávolító kezelés is történik, ugyanazon a napon.

További információkért és az eltávolítás megszervezéséért kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat hétköznap és munkanapokon 9 és 15 óra között a + 36 70 932 5554 telefonszámon.

Kérdése van? Írjon nekünk a mutet@melanomamobil.hu e-mail címre.

Szeretettel várjunk Önt is budapesti rendelőnkben!