BŐRVIZSGÁLAT TETŐTŐL TALPIG

Anyajegyszűrés
felsőfokon

Az anyajegyek vizsgálatának fő célja: a változások felfedezése kellő időben, anyajegyről anyajegyre.
A MelanomaMobil szakértelme, alapossága és modern technológiája erre nyújt megoldást pácienseinknek az anyajegyszűrés területén, immár 19 éve!

Anyajegyszűrés és vizsgálat – MelanomaMobil®

A melanoma nem anyajegy,
de pont úgy nézhet ki

Éppen ezért nem csak az anyajegy állapotát, a formáját és a színét kell vizsgálni, hanem a fejlődési dinamikáját is.
Vagyis egy vizsgálat nem vizsgálat. Olyan anyajegy vizsgálat szükséges, melynek során a korábbi állapot(ok) egyértelműen összevethető(k) a későbbivel.
Különben éppen a legfontosabb jellemzőt hagyjuk figyelmen kívül, ami megkülönbözteti az anyajegyektől: a rendellenes fejlődést.
Pedig ott történik a szemünk előtt, a bőrünk felszínén.

MelanomaMobil - Dr. Horváth Béla

Horváth Béla

bőrgyógyász szakorvos
MelanomaMobil® alapító orvosa

Orvos csapatunk

A MelanomaMobil® nagy körültekintéssel választja ki munkatársait. Az orvosaink szigorú protokoll mellett, tanulják meg a szűrési programot. Így biztosított a speciális szűrési módszerünk minősége és pácienseink legnagyobb biztonságban érezhetik magukat.

Egyedi technológiánk

A MelanomaMobil® egy nemzetközi professzionális anyajegy és bőrrák szűrő program. Egyedülálló teljes testfelületet vizsgáló technológiájának köszönhetően, minden anyajegy digitálisan rögzítésre kerül, így évről évre összehasonlítható minden apró változás.

Szolgáltatásaink

Miben tudunk
segíteni?

A MelanomaMobil® teljes testfelületre kiterjedő (összehasonlító) vizsgálatával Ön a legjobb kezekben van, hiszen ezzel a módszerrel a legkisebb elváltozás sem maradhat észrevétlen orvosaink előtt. A korai stádiumban észlelt bőrrák és melanoma teljesen gyógyítható!

MelanomaMobil - első anyajegy szűrés, bőrfelszín fotózás

Az orvosi vizsgálatot követően a teljes bőrfelszínt lefotózzuk, majd egy úgy nevezett „bőrtérképet” készítve az anyajegyeket egyesével, kétféle kamerával is lefényképezzük

MelanomaMobil - anyajegy kontroll szűrés, összehasonlítás

Kontrollvizsgálat során minden anyajegyet össze tudunk hasonlítani a korábbi állapotával, így a legkisebb változás is észrevehető, amely szabad szemmel nem is adna okot gyanúra

MelanomaMobil - Anyajegy műtéti eltávolítás

Az anyajegy eltávolító műtét történhet orvosi javaslatra és esztétikai okokból is.

Szabaduljon meg zavaró jóindulatú bőrelváltozásaitól, kíméletesen.

Többet ér egy kép

Rólunk mondták

Noémi

Sosem gondoltam volna, hogy egy ártalmatlannak tűnő anyajegy képes lenne elvenni az Én életemet is…  Hálával tartozom a MelanomaMobil orvosainak és szűrési módszerének, hogy időben sikerült megfékezni a gyilkos kórt és ezzel további szép éveket szereztek nekem.

Jánossy Noémi

Vivien

30 éves korom előtt pár hónappal melanomával diagnosztizáltak. Több vizsgálat és pár hét álmatlan éjszaka után kiderült, hogy időben vették észre, így 2 műtéttel és további ellenőrzésekkel. megúsztam. Járjatok szűrésekre, nézessétek meg a bőrötöket és váljon ez egy rendszeresen rutinná!

Mádai Vivien

katus-attila

Én a munkámból is kifolyólag sokat tartózkodom a napon, úgyhogy minden évben részt veszek a MelanomaMobil teljes körű melanoma- és bőrrákszűrésén, ahol anyajegyeimet minden alkalommal össze tudják hasonlítani a korábbi állapottal és megnézni, hogy van-e bármilyen változás. Ezért fontos, hogy évente szűrésekre járjunk.

Katus Attila

81936486_1033552880316711_3258213859202170880_n

A melanoma a legveszélyesebb bőrrák, gyorsan képez áttétet, de időben diagnosztizálva kicsi az esélye, hogy komolyabbra fordul. Ehhez viszont szükség van rá, hogy részt vegyél rendszeres anyajegy szűrésen és időnként önellenőrzést tartva megnézd a bőröd!

Szókovács-Vajda Szilvia, Magyar Melanoma Alapítvány elnöke

Aktuális híreink

Hírek és érdekességek, valamint legújabb bejegyzéseink bőrgyógyászati témákban és szolgáltatásunkkal kapcsolatosan.

MelanomaMobil - Anyajegyváltozás terhesség, várandósság után
2021.12.02. / MelanomaMobil

Erika, 32 éves páciensünk először kolleganője unszolására 2014. márciusában járt szűrésünkön. Ezután 2015. májusában visszatért kontrollvizsgálatra. Ekkor a háton, derékvonalban […]

Bőrvédelem - naptej, fényvédő kalap, napszemüveg
2021.10.22. / MelanomaMobil

Napsugárzás – barátunk vagy ellenségünk?

Óvjuk bőrünket egészséges életmóddal
2021.09.30. / MelanomaMobil

Szerencsére ma már egyre többen fordítanak figyelmet egészségük megőrzésére, az egészséges táplálkozásra, a rendszeres testmozgásra, amely elengedhetetlen egészségünk megóvásához. Legnagyobb […]

Van egy jó hírünk

DermAvenir néven elindult új bőrgyógyászati szolgáltatásunk!

Számos bőrgyógyászati betegség létezik, amelyek hatással vannak az életminőségre, a közérzetre, a szervezet egészére. Közös bennük, hogy a szemmel is látható bőrt érintik, amely segíti a diagnózis felállítását, a rejtett belgyógyászati problémák feltárását és a terápia kiválasztását.
Tapasztalt bőrgyógyász szakorvosaink naprakész tudással segítik Önt a gyógyulásban!

Megnézem

ELÉRHETŐSÉG

Hívjon minket

+36 (70) 337-3333


Írjon nekünk

info@melanomamobil.hu


Foglaljon online

Időpont foglalás